søndag 3. juli 2011

Sykkel & Rib

Etter en hyggelig fredags-kveld med bålkos og en gavmild sol som skinte for oss i 20 minutter akkurat rundt midnatt, er vi klar for turens nest siste dag. Lørdagens sykkeløkt er 46 km gjennom Bø kommune, fra Nykvåg om Steine og ut til Ringstad. Været er igjen helt ok ifølge oss fra nord, og helt fantastisk ifølge våre svenske venner...  Dagens sykling er lett, i flatt til småkupert terreng omgitt av vakker natur. Og humøret er som alltid på topp :-)


Tanken var å spise lunsj på Damperiet, men der kunne de dessverre ikke ta imot oss, så vi syklet videre til Vinje. Her hilste vi på Mannen fra Havet og fikk servert kaffe, vafler og hjemmebakt kake av kjekke bøfjerdinger på bygdas samfunnshus. Veldig hyggelig!

Dagens høydepunkt var transportetappen fra Ringstad til Stokmarknes med Rib. For mange var dette første gang de kjørte Rib, og spenningen var stor. Vi kunne ønsket oss litt mer sjø på overfarten, men det ble en fin tur og deilig å bli fraktet helt fram til bestemmelsesstedet som var Vesterålen kurs og kongressenter, hvor vi overnatter siste natten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar