fredag 1. juli 2011

For et hærlig liv !!

I dag har vi konkludert med at ferie vel ikke kan bli stort bedre enn dette! Vi sykler og får masse mosjon og opplevelser, vi fortsetter å spise og drikke godt og vi har det fantastisk hyggelig sammen. Og været er helt ok - ikke strålende, men heller ikke dårlig. I går kveld var vi på Restaurant Ekspedisjonen og spiste Grillet Tørrfisk med spicy øl til (eller Chablis for de som ikke liker øl). Det smakte helt utmerket!





Vi valgte å ikke nyte den lyse sommernatten, for dagens sykkeletappe startet allerede kl. 0645. Så her gjelder det å være frisk og opplagt til en hærlig morgentur fra Nyksund til Myre. I dag skal vi reise med hurtigbåt gjennom det vakre øyriket i Øksnes kommune, og båten er innom bl.a Skogsøya, Skipnes og Barkestad før vi kommer frem til Skjellbogen. Her er det tilbake på sykkelsetet og klatring opp Ryggedalen. Men i godt selskap går allting godt, og vi var fortsatt både glade og spreke da vi nådde toppen, og gjorde oss klar til turens siste tunell. Helena avsluttet den med et smil om munnen, og påstår at tuneller er gøy å sykle!





Og i det vi kommer ut av tunellen sykler vi inn i vakre Bø kommune, og vi ruller bare ned bakkene og nyter den flotte utsikten.


Etappen er ikke lengere enn til Eidet hvor vi spiser lunsj på Åsand Brygge, før vi fortsetter ut til Nykvåg.


Her har vi leid to private hus hvor vi skal overnatte. (Tusen takk til Sylvi & Frode og Gerd & Frits) Selv om dagens etappe ikke var spesielt lang, merker vi på kroppen at vi var tidlig oppe i dag! Og for syns skyld, det er gjengens yngste deltakere som har sloknet her, mens de voksne nyter den vakre naturen vi har rundt oss...






I dag er Marit kokk, og serverer grillet  hvalkjøtt til hele gjengen. De fleste av oss har ikke smakt dette før, og noen er noe skeptiske,- men igjen får vi et fantastisk måltid, og vi blir alle mett (og vel så det er!) Kvelden nytes med bålkos og forventningsfull venting på om kanskje det blir sol i natt....



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar