onsdag 29. juni 2011

Andøya i vind og regn

Etter en hærlig morgen og solfylt morgen på Hamn, bar det videre med oss over havet til Andenes. Her ble vi sittende leeeeenge på den koselige kafeen Arresten, og kan trygt anbefale et besøk her om du befinner deg på Andenes. Solen forsvant etterhvert, og ble erstattet med lett regn og vind. Ikke drømmeværet for sykkel, men når man bare er innstilt så går det veldig fint :-)





Vi kom sent igang med syklingen, siden vi måtte vente på følgebilen som kjørte hele veien fra Hamn til Andenes. Så først kl 18 var vi i gang, og hadde da 5,5 mil foran oss...

Og vi syklet og syklet og syklet og syklet og syklet og syklet, og det føltes som om vi aldri skulle komme frem.... Og Andøya skulle jo ifølge planleggingen være den enkleste sykkeldagen med helt flatt terreng, men det føltes overhode ikke lett! Vi får skylde på at det var sent før vi kom i gang, at det regnet og at det blåste, og kanskje kan vi skylde litt på at vi var trøtt i beina... Samme er det egentlig, fakta var uansett at det var langt og det var tungt, og klokken var nesten 22 før de siste av oss kom frem til Bruvoll-Farmen.



Men det var selvfølgelig verdt slitet, og maten vi fikk servert når vi kom frem smakte himmelsk!! Grillet sei/laks med grønnskaker og potetsalat servert i en hyggelig grillhytte, etterfulgt av bading i kulp og varm badstu. En super avslutning på enda en super (men tung) sykkeldag:-)
Er du i området Åknes på Andøya anbefaler vi gjerne et besøk på Bruvollfarmen. Vi har iallefall hatt det hyggelig, og etter en god natts søvn er vi klar for å utforske Vesterålen videre!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar