tirsdag 28. juni 2011

En spennende morgen...

Dagen i dag startet litt mer spennende enn ønsket.... Fikk telefon fra fergerederiet kl 07.30 om at fergen Gryllefjord-Andenes var innstilt pga skade på kaia. Usikkert om ferga vil gå i dag !!
Kan love dere at vi bråvåknet da! Hvordan skal vi da komme oss til Andenes?

Det enkleste på en tur som denne er jo at alt skal fungere som planlagt, -men det er vel for godt til å være sant at det blir slik hele tiden. Det ble hektisk morgenaktivitet for å finne alternative løsninger, og kreativiteten var stor til å være kl. 08.00.. Men heldigvis, ca kl 10 ble det avklart at fergen ville gå kl 15, og da er det jo ikke verre enn at vi er 4 timer forsinket. Og det er ingen krise, da får vi kose oss litt lengere her på Hamn, og så kommer vi litt senere frem. Og siden det aldri blir natt her i nord, går det helt fint bruke noen nattetimer til planlagte aktiviteter :-)

Vi vil takke vertskapet på Hamn i Senja for et fantastisk opphold. Meget flott bostandard i nye rorbuer, god mat og flott atmosfære. Kaken og isen dere spanderte på oss i dag er turens desidert beste dessert hittil. Tusen takk for oss - vi kommer gjerne tilbake!





Etter strålende sol på Senja, og en fantastisk midnattsol i natt, har vi en overskyet dag i dag og regn i luften. Men vi skal ikke klage, det blir helt sikkert en opplevelse å sykle i regn også, og dagens sykkeletappe er fin og flat. Vi har i overkant av 50 km å sykle fra Andenes til Åknes, hvor vi skal skal overnatte på Bruvoll-farmen. Gleder oss til å sykle langs den vakre vestsiden av Andenes, og rapport fra turen kommer etterhvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar