søndag 26. juni 2011

Giro Vesterålen

Da er vi vel fremme på Sommarøya og dag 1 er vel gjennomført.  Liv og Hermod har gitt en flott sykkelskjorte med Giro Vesterålen i gave til oss alle, derav har sykkelturen vår fått navnet "Giro Vesterålen". Grunnen til navnevalget er selvfølgelig at ideen ble født i Italia, derav Giro, og Vesterålen sier seg vel selv da vi sykler mest der.


I kveld er vi alle fornøyd og slitne. Dagen ble lang med start fra Tromsdalen kl. 10.00 og ankomst Sommarøy rundt kl. 1900. På turen hadde vi stopp ved brua på Kvaløya hvor fotograf fra avisen Tromsø foreviget oss, før vi spiste lunsj på Tromsø Villmarksenter. Vi fikk servert deilig lunsj i den nye lavoen til Tove og Tore, vi fikk se film fra hundekjøringsløp de har vært med på og de som ønsket fikk hilse på hundene. Et hærlig lunsjstopp!




Videre gikk veien til Bakkejord og kaffepause hos Tove Ottesen på hennes glassgalleri. Etter etappens 3 mil, smakte det fortreffelig med kaffe og vafler, og de som ønsket fikk besøke verketstedet.

Siste etappe var ca. 23 km ut til Sommarøy, og nå var de fleste begynt å bli ganske møre i musklene, så det gikk litt trått... Men frem kom vi alle sammen, og er veldig fornøyd med dagens sykling. Vi haded flott sykkelvær, overskyet og ca 13-14 grader, men heldigvis ingen regn. Men været stoppet ikke tøffe gutter, som lot seg friste av nydedelig sandstrand og azurblått hav.....


Etter god Bacalao til middag, ser det ut til å bli ganske tidlig kveld på de fleste, og vi lader opp til en ny hærlig dag på sykkel i morgen. Da skal vi krysse yttersia av Senja, fra Botnhamn til Hamn i Senja, og vi gleder oss til å oppleve den fantastiske naturen på Senja.    


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar